Over BedrukjeballonBedrukjeballon levert ballonnen die geheel door u zelf zijn te ontwerpen. Wij bedrukken de ballonnen in eigen huis in een hoogwaardige zeefdruk kwaliteit. De ballonnen zijn te bestellen in alle denkbare keuren en opdrukkleuren. Klantvriendelijk contact staat bij ons centraal waardoor wij je ballonnen zullen behandelen alsof het onze eigen ballonnen zijn. Onze accessoires om de ballonnen op te blazen, dicht te binden en te presenteren maken uw bestelling compleet. 

 

Onze ballonnen 

De Ballonnen die wij gebruiken zijn gemaakt van 100% natuurlijk afbreekbare latex. Dit houdt in dat de recycleertijd van onze ballonnen even lang is als die van een eikenblad. De natuurlijke latex is afkomstig van het sap van de rubberboom. De latex wordt getapt door met een mes een inkeping te maken in de boomschors (onder een hoek van 30°). Aan het einde van de inkeping wordt een gootje gemaakt met daaronder een opvangbakje.   

Deze rubberbomen dragen bij aan vermindering van de opwarming van de aarde doordat zij CO2 opnemen. Ieder jaar worden er duizenden rubberbomen geplant voor de latex productie om zo ontbossing tegen te gaan

 

Accessoires 

Om je bestelling zo compleet mogelijk te maken biedt Bedrukjeballon verschillende accessoires aan. Al onze accessoires zijn gemaakt van recyclebaar plastic. 
Zo hebben wij sluitlintjes en ballonstokjes om de ballonnen dicht te binden en te presenteren. Daarnaast bieden wij ballonpompen aan zodat je de ballonnen gemakkelijk kan opblazen. Zo kan er de keuze worden gemaakt uit een hand- of elektrische pomp. 

 

sluitlintjes   ballonstokjes   handpomp   elektrische pomp         

 


Het Milieu

Voor Bedrukjeballon is rekening houden met het milieu enorm belangrijk. Het verantwoordelijk gebruiken van ballonnen staat bij ons op voorop. Zo adviseren wij klanten om ballonnen weg te gooien in de daarvoor bestemde container en deze niet achter te laten in de natuur. 

 
Lees meer over de Duro Dog Toys van Sempertex via onderstaande button.